Χρησιμοποιήστε το παραπάνω πεδίο προκειμένου να πραγματοποιήσετε αναζήτηση βάσει κωδικού προϊόντος, μοντέλου, κατασκευαστή ή οποιουδήποτε άλλου λεκτικού. Πρέπει να εισάγετε πάνω από 2 χαρακτήρες για να προχωρήσετε.

Επιστροφές και Ακυρώσεις

Επιστροφή Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την έκδοση του δελτίου αποστολής στις παρακάτω περιπτώσεις μόνο:
  • A) Όταν με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του www.o-m.gr σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε.
  • B) Σε όλες τις περιπτώσεις, στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητα του και υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις εγγύησης πάντα του κατασκευαστή ή εισαγωγέα
Σε όλες τις περιπτώσεις το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν (να συμφωνεί το serial number συσκευασίας - μηχανήματος) και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν . Οδηγίες χειρισμού συντήρησης κλπ . (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το www.o-m.gr .τουλάχιστον δύο εργάσιμες ήμερες πριν.

Τρόπος και χρόνος ακύρωσης παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

  • Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι.
  • Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 2105020809 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.
Η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί σε περίπτωση που έχουν κοπεί παραστατικά πώλησης του προϊόντος και έχει δρομολογηθεί η παράδοση του στην έδρα σας . Η ακύρωση παραγγελίας, η οποία έχει κατοχυρωθεί κατόπιν της επικοινωνίας με τον πωλητή μπορεί να γίνει μόνο εντός της ίδιας ημέρας και με αποστολή FAX ή e-mail με ΘΕΜΑ : ΕΠΕΙΓΟΝ - AKYΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΕΛΑΤΗ. Θα πρέπει να αναφέρεται η περιγραφή του είδους που επιθυμείτε να ακυρώσετε και ο αριθμός παραγγελίας. Σε αντίθετη περίπτωση η ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει αποδεκτή μόνο εφόσον συμφωνήσει η διεύθυνση της www.o-m.gr για την διαγραφή της.

Newsletter

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για προσφορές και νέα προϊόντα:

OKΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...