Χρησιμοποιήστε το παραπάνω πεδίο προκειμένου να πραγματοποιήσετε αναζήτηση βάσει κωδικού προϊόντος, μοντέλου, κατασκευαστή ή οποιουδήποτε άλλου λεκτικού. Πρέπει να εισάγετε πάνω από 2 χαρακτήρες για να προχωρήσετε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 11-05-2020 Προληπτικά μέτρα της εταιρείας μας για τον κορωνοϊό

Πιστοποιητικά ατμολεβήτων-ατμογεννητριών

  Πιστοποιητικά ατμολεβήτων-ατμογεννητριών

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία επανελέγχου και ανανέωσης των πιστοποιητικών των ατμολεβήτων και των ατμογεννητριών. 

  • Υποβολή φακέλου στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΚΑ,
  • Εκτέλεση υδραυλικής δοκιμής, 
  • Έλεγχος ασφαλιστικών,
  • Παχυμετρήσεις,
  • Πρόσκληση ανεξάρτητου φορέα – εφ’ όσον απαιτείται

Βάσει του ΦΕΚ 2656/ 28.09.2012/ ΄΄Εγκατάσταση, Λειτουργία και Έλεγχος Ατμολεβήτων΄΄, -άρθρο 9, ΄΄επανέλεγχος ατμολεβήτων- ο επανέλεγχος των ατμολεβήτων εκτελείται :

  1. Όταν ο ατμολέβητας επισκευάζεται ή ελέγχεται περιοδικά*
  2. Σε περίπτωση αλλαγής καυστήρα

* Η περίοδος επανελέγχου ορίζεται στο αντίστοιχο πιστοποιητικό παραλαβής ή ελέγχου, σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορεί να ξεπερνά τα οκτώ (8) έτη. Ειδικότερα, για ατμολέβητες κατηγορίας Α, Β και Γ και ηλικίας 0 έως 16 έτη η περίοδος επανελέγχου δεν μπορεί να ξεπερνά τα οκτώ (8) έτη. Για ατμολέβητες κατηγορίας Α,Β και Γ και ηλικίας 17 έως 25 έτη η περίοδος επανελέγχου δεν μπορεί να ξεπερνά τα τρία (3) έτη. Για ατμολέβητες κατηγορίας Β και Γ και ηλικίας 26 έτη και άνω η περίοδος επανελέγχου δεν μπορεί να ξεπερνά τα τρία (3) έτη και για ατμολέβητες κατηγορίας Α και ηλικίας 26 ετών και άνω η περίοδος επανελέγχου δεν μπορεί να ξεπερνά το ένα (1) έτος.


Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας προϊόντα!

OKΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...