Χρησιμοποιήστε το παραπάνω πεδίο προκειμένου να πραγματοποιήσετε αναζήτηση βάσει κωδικού προϊόντος, μοντέλου, κατασκευαστή ή οποιουδήποτε άλλου λεκτικού. Πρέπει να εισάγετε πάνω από 2 χαρακτήρες για να προχωρήσετε.

Πιστοποιητικά ατμολεβήτων-ατμογεννητριών

  Πιστοποιητικά ατμολεβήτων-ατμογεννητριών

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία επανελέγχου και ανανέωσης των πιστοποιητικών των ατμολεβήτων και των ατμογεννητριών. 

  • Υποβολή φακέλου στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΚΑ,
  • Εκτέλεση υδραυλικής δοκιμής, 
  • Έλεγχος ασφαλιστικών,
  • Παχυμετρήσεις,
  • Πρόσκληση ανεξάρτητου φορέα – εφ’ όσον απαιτείται

Βάσει του ΦΕΚ 2656/ 28.09.2012/ ΄΄Εγκατάσταση, Λειτουργία και Έλεγχος Ατμολεβήτων΄΄, -άρθρο 9, ΄΄επανέλεγχος ατμολεβήτων- ο επανέλεγχος των ατμολεβήτων εκτελείται :

  1. Όταν ο ατμολέβητας επισκευάζεται ή ελέγχεται περιοδικά*
  2. Σε περίπτωση αλλαγής καυστήρα

* Η περίοδος επανελέγχου ορίζεται στο αντίστοιχο πιστοποιητικό παραλαβής ή ελέγχου, σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορεί να ξεπερνά τα οκτώ (8) έτη. Ειδικότερα, για ατμολέβητες κατηγορίας Α, Β και Γ και ηλικίας 0 έως 16 έτη η περίοδος επανελέγχου δεν μπορεί να ξεπερνά τα οκτώ (8) έτη. Για ατμολέβητες κατηγορίας Α,Β και Γ και ηλικίας 17 έως 25 έτη η περίοδος επανελέγχου δεν μπορεί να ξεπερνά τα τρία (3) έτη. Για ατμολέβητες κατηγορίας Β και Γ και ηλικίας 26 έτη και άνω η περίοδος επανελέγχου δεν μπορεί να ξεπερνά τα τρία (3) έτη και για ατμολέβητες κατηγορίας Α και ηλικίας 26 ετών και άνω η περίοδος επανελέγχου δεν μπορεί να ξεπερνά το ένα (1) έτος.


Newsletter

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για προσφορές και νέα προϊόντα:

OKΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...