Χρησιμοποιήστε το παραπάνω πεδίο προκειμένου να πραγματοποιήσετε αναζήτηση βάσει κωδικού προϊόντος, μοντέλου, κατασκευαστή ή οποιουδήποτε άλλου λεκτικού. Πρέπει να εισάγετε πάνω από 2 χαρακτήρες για να προχωρήσετε.

Μη καταστροφικοί έλεγχοι

Έμπειροι και πιστοποιημένοι μηχανικοί-επιθεωρητές της εταιρείας μας αναλαμβάνουν την εκτέλεση ελέγχων με μη-καταστρεπτικές μεθόδους (NDT), στα πλαίσια του ελέγχου των βιομηχανικών κατασκευών. 

Υπέρηχοι, ραδιογραφία, δινορρεύματα, μαγνητικά σωματίδια και διεισδυτικά υγρά είναι ο μέθοδοι που χρησιμοποιούνται στα πλαίσια των ελέγχων αυτών. 

Οι έλεγχοι αφορούν κυρίως στις μετρήσεις πάχους ελασμάτων, σωληνώσεων, εξαρτημάτων κτλ, καθώς και στην ανίχνευση διαστρωματώσεων, τη χαρτογράφηση περιοχών ελασμάτων, πιεστικών δοχείων ή δεξαμενών για τον εντοπισμό διαβρωμένων περιοχών. Επιπλέον, έλεγχοι συγκολλήσεων ελασμάτων και σωληνώσεων, έλεγχοι για την εύρεση επιφανειακών και υποεπιφανειακών ασυνεχειών, ανίχνευση ρωγμών και πόρων σε μη-πορώδη υλικά, είναι κάποιες από τις εφαρμογές των μη καταστρεπτικών δοκιμών που εκτελούνται.

Ο πλέον σύγχρονος εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για τις δοκιμές αυτές σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την εμπειρία των επιθεωρητών εγγυώνται ένα ασφαλές και αξιόπιστο αποτέλεσμα ελέγχου.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές και τα νέα μας προϊόντα!

OKΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...